Make your own free website on Tripod.com


Ова е списокот на луѓе кои најмногу ги сакам:

Александар
Мама Ирена
Тато Горан
Баба Јованка
Дедо Лазо
Баба Регина

Дедо Љубе
Чичо Цобе
Нина Марија
Вујче Димче
Учителката
Другарчињата
И тие многу ме сакаат!!!